INTUITIV HYPNOTERAPI

Styrk dit liv og omprogrammere dit sind. Få din bevidsthed og underbevidsthed til at samarbejde, hen imod din VISION. Vi oplever mere kraft, rigdom, sundhed, glæde og lykke i livet, når vi gør brug af og programmere underbevidsthedens skjulte kræfter.

Hemmeligheden er den forbløffende skaberkraft der ligger gemt i vores egen underbevidsthed. Det er det sidste sted de fleste mennesker ville lede, og det er grunden til at så få finder den. Du har ikke brug for at erhverve dig den, du har den allerede. Du skal bare lære at bruge den; du skal forstå den, for at bruge den på alle livsområder i dit liv. Lad dig inspirere til en transformationsrejse ved at åbne op til din indre skaberkraft, der gør det muligt for dig at gøre endnu flere drømme til virkelighed.

Hver eneste øjeblik hver eneste dag året rundt, skaber vi selv vores virkelighed, spørgsmålet er bare om vi skaber det bevidst og om underbevidstheden og bevidstheden samarbejder. 95% af vores dagligdag og livet er vi mennesker ubevidste, hvor det hele kører på autopiloten og er der ubalance mellem bevidstheden og underbevidstheden, vil den stærkeste energi vinde.

Lad os forestille os at du er i gang med at gøre en drøm til virkelighed og virkelig brænder for det (49% af tiden), du er motiveret og inspireret men frygten, tvivlen og usikkerheden kommer snigende og holder dig tilbage (51% ubevidst)! Den stærkeste energi vinder altid, som i det her tilfælde er frygten, tvivlen og usikkerheden. Underbevidstheden støtter os altid – selvom det betyder at den forhindre os i at nå i mål, den går bare med den højeste og stærkeste energi i dig. Sådan går mange drømme desværre “tabt”.

Hypnoterapi er en effektiv terapiform, hvor der arbejdes i dybden med underbevidstheden, for at påvirke og ændre reaktionsmønstre, tanker, følelser og handlinger. Det er en rejse hjem i sig selv, hvor det er muligt at komme tættere på sin egen kerne, for at få hjertet og sjælen til danse sammen.

Det er den skønneste, smukkeste og magiske trance tilstand vi kan tage på. Her er vi dybt forbundet med vores indre kerne. Et sted vi slet ikke har lyst til at forlade igen – nogensinde.

Når først vi er forbundet med vores indre kerne og
til den vi i virkeligheden er. Har vi mulighed for at
leve et mere autentisk liv, ud fra vores egen
SANDHED.

Det er præcis det Hypnose & Hypnoterapi kan ændre på.
Når vi gennem trance går ned i underbevidstheden, har vi mulighed for at tænde/slukke, skrue op/ned, programmere/omprogrammere og ændre eller helt fjerne, de vaner mønstre eller overbevisninger som vi ønsker. Hvorefter vi kan erstatte det med lige præcis det der skal til, for at vi får vores bevidsthed og underbevidsthed til at samarbejde om, at fører os i den retning vi drømmer om.

Underbevidstheden har en helbredende kraft, som kan berolige det urolige sind, heale det knuste hjerte og fortidens smerte, ligesom den kan frigøre dig for psykens fængsel og sætte dig FRI. Det er din ret at tage på en opdagelsesrejse ind i din indre verden. Det er her drømmene, kreativiteten og lyset bor. Selvom din skattekiste er skjult og usynligt for øjet, er det her din sande skaberkraft ligger gemt.

Vores underbevidsthed er egentlig ikke særlig klog, den gør bare præcis hvad den får besked på! Træf beslutningen at gøre dit liv større, rigere, mere storslået og mere nærværende end nogensinde før. I din underbevidstheds dybde er der en grænseløs visdom, en kreativ intelligens og en uendelig skaberkraft og energikilde, der blot venter på at blive udviklet og komme til udtryk.

JEG TILBYDER HYPNOTERAPI TIL DIG DER ER NYSGERRIG PÅ

Fordelen ved at være i trance under Hypnoterapi er at deltagerens bevidsthed er centreret indad. I denne tilstand er deltageren mindre tænkende og har dermed adgang til underbevidsthedens skjulte kræfter.    

HVEM ER JEG
Når vi forbinder os med vores Sjæl som er essensen af vores væren, vil vi opleve kvaliteter som kærlighed, glæde, styrke og fredfyldthed. Her vil vi have en fornemmelse af indre lys, renhed og være forbundet med en højere indre visdom. 

MIT LIVSFORMÅL
Når vi lever vores højeste formål, vil det føles som om livet flyder igennem os. Når vi er i vores indre kerne og bevidsthed, husker vi hvem vi er og hvorfor vi er her. Vi husker at vi er en del af helheden og vores hjerte og sjæl kan smelte sammen.

MIN LIVSVEJ
Når vi ved hvem vi er og kender vores vej i livet og lever ud fra højeste formål. Det er meningen at det enkelte menneske skal finde sin egen vej i livet og kende sit livsformål. Det vil altid skabe en højere forbindelse til vores livsvej, som vil åbne sig for os.

FORLØS FORTIDENS SMERTE
Når vi sidder fast i fortidens historier og traumer, sniger de sig ind i nuet og bliver dermed også en del af vores fremtid! Ønsker vi at sætte os selv og andre fri, er det tranformerende at slippe fortidens smerte og forløse ophobede energi blokkeringer.

Få adgang til din underbevidsthed.

Tilmeld dig min nyheds email

Du modtager gratis E-bogen “Sådan gør du drømme til virkelighed”.
Du vil løbende modtage inspiration, meditationer og andre interessante nyheder.