Ih altså Tina🙏
Det er det mest positive og varme, jeg har prøvet.
Jeg har lyttet til hypnoterapien en gang efter, at du guidede mig gemmen sessionen 🙏

Jeg mærker at der er noget der følger mig, og når jeg vender mig om, ser jeg den hvide ulv. Den kigger ned mod jorden, og efterfølgende mod mig. Jeg begynder langsomt at gå videre. Sniger mig til, at kigge tilbage og ser ulven har rejst sig.

Jeg vender tilbage til min vågne dagsbevidsthed og har en dejlig varm afslappet balance i kroppen. Jeg føler mig virkelig frisk.

Hypnoterapien giver et dejligt afbalanceret sind ❤️
Tusind tak for denne oplevelse Kh. Maibritt


Tusinde tak Tina.

Hvor har det været en berigende Hypnoterapi session, der lige har sat gang i en masse positivt hos mig.

Jeg har haft så svært ved at skrive de her selvbilleder koblet til mine livsområder, men sætningerne er efter endt session væltet ud af mig indenfor alle områder. Jeg er helt høj på energi. Den energistrøm vil jeg lade mig ride med på her de næste dage, hvor jeg vil fylde mig selv op hver morgen, som hjælp til selvhjælp i forhold til min superkraft, som jeg fandt frem til i dag, nemlig mit eget nærvær! Tak tak tak, Tina. Kærlig hilsen Nicoline.


Nu har jeg sovet på min hypnoterapi fra i går og jeg mærker stadig det skifte der er skete. Det er nu anden gang jeg prøver hypnoterapi hos dig og begge oplevelser har været utrolig behagelige og afslappende.

Men her anden gang skete der virkelig noget. Jeg fik indsigter både fra mit højere selv og så mødte jeg mit spirit animal en næsten hvid ulv. Dette møde gav øjeblikkelig et skifte dybt inde i mig.

Det overordnet budskab var, at NU slippes de gamle mønstre, jeg har arvet fra min familie, som ikke engang er mine egne
og nu åbnes den intuitive side op, som gør, at jeg står stærkt med min indre ulv i mig selv.

Jeg mærker et selvværd og en power jeg ikke før har mærket og følelsen af at være alene i verden er forsvundet

Jeg er fuld af forundring, lethed og taknemmelighed.

TAK for at du er i mit liv😘
Malene


Jeg var forleden dag hos dig, hvor jeg endnu engang oplevede en af dine superpowers.
Jeg fik nemlig den unikke mulighed at opleve en hypnose-session af dig, som var HELT vild transformerende, for både mig men også i den grad for min forretning.

Din stemme er for det første så skøn til at guide og at lytte til, og den i sig selv er helt hypnotiserende.

Og så er jeg helt vild med, at du ikke følger et bestemt manuskrift, men følger din intuition og lader guidningen komme indefra, så det bliver fuldstændig tilpasset mine behov. Jeg var på en fantastisk rejse, hvor jeg fik forløst en masse gammelt skidt, og jeg var fuldstændig saglig og rolig efterfølgende, som varede ved i flere dage.

Jeg knuselsker det og dig, så her får du mine bedste og største anbefalinger

Kærligst Vanessa Keep


Kære Tina
Tak for den mest vidunderlige hypnose meditation, som kom ekstra dybt med dit ekstra input. Jeg blev mødt af en smuk hvid/gul kugle af lys, som virkede kold på minde fødder og jeg fulgte mine chakra op. Har chakra blev hevet fuldstændigt op (som om min mave blev løftet 3 gange) og faldt derefter helt til ro.

Senere var jeg en ørn der blot sad og iagttog ud over dalen. Jeg blev ét med Ørnen og kunne mærke at jeg ikke kunne lette.
Efter et par forsøg lykkedes det og jeg svævede med smukt spredte vinger, hvor jeg så det hele oppefra (total roligt overblik – var min følelse).

Jeg skulle undervejs finde min styrke/kvalitet og følte jeg vippede som en vægtskål og da jeg fik mulighed for at spørger, spurgte jeg ind til hvad jeg skulle! Vupti mine fødder blev som stål og jeg stod helt stille, mens jeg fik budskabet ”Stå fast ved dig selv”.

Senere i hypnose-meditationen mødte jeg mit kraftdyr, en kæmpe mægtig bjørn, stod der powerfuld og brølede: Du er GOD NOK… Du er GOD NOK…
Du er GOD NOK… Dette gentog sig måske 10 gange.

Kæreste Tina, af hjertet tak for støtte og kærlig guidning på min rejse HJEM.
Jeg føler jeg bliver stærkere og stærkere for hver session.

Tak for dig Tina. De varmeste anbefalinger fra Tina Milton


Hypnosen i fredags fyldte mig med energi, jeg fulgte med hele vejen, mødte og modtog besked fra mit over jeg og mødte mit kraftdyr. Jeg blev også opfyldt indefra af min kvaliteten. Jeg har efterfølgende lyttet til hypnosen 2 gange, hvor det var samme oplevelse.

Det har både været afslappet og energisk efter hypnosen. Det korte af det lange er, at hypnose virker, også selv om den er online. Jeg har nu haft en session på begge måder og kan anbefale begge dele.

Jeg tror for det første at den hypnose, du gav den mig første gang, uden at jeg helt har bemærket det, fik noget til at falde lidt mere til ro! Jeg kan ikke sige noget helt konkret og specifikt, men jeg har været bedre til at ligge min frygt ned, og har slappet mere af ift. økonomien.

Tusind tak for dig.
Ann