MEDITATIONER I NORDJYLLAND

Rigtig hjertelig velkommen til mit univers hvor krop, sind og sjæl forenes igennem en indre rejse.
Mine meditationer er frit tilgængelige for dig, fordi jeg ønsker at gøre en forskel. Jeg ved vi har en indre skaberkraft og når vi REJSER HJEM i os selv, kan vi skabe vores liv indefra og udleve vores drømme. 

Jeg vil invitere dig til at gå på opdagelse herinde, afprøve og eksperimentere og opstår der spørgsmål undervejs, eller du mærker en længsel, efter at komme endnu tættere eller dybere i dig, så skriv til mig. Jeg tilbyder både meditationsforløb, workshops og en til en session med fokus på dig og dine drømme. Må du finde ro, balance og åbne dit hjerte i højeste kærlighedsenergi, til glæde for dig og verden.    

Hvorfor gør jeg det ?
Fordi at vise andre vejen ind i vores indre, er noget af det smukkeste i livet.
Når jeg gør en forskel for andre, “vækker” jeg min egen bevidsthed. Jeg ønsker at være med til at hæve energierne og vibrationerne. Jeg elsker at vise vejen og guide dig ind til din kerne, der hvor kærligheden, kreativiteten og lyset udspringer fra.

Prioriter DIG og invester i dig selv, det er den største investering vi kan gøre. Her vil du få afkast hver dag og resten af dit liv. Når vi fylder os selv op, kan vi være meget mere for os selv og hinanden. Jeg glæder mig til vi ses, til en meditation på stranden.
Meditationerne på lydfilerne herunder, er helt gratis og du kan bruge dem, alt det du har lyst til.
Har du spørgsmål eller har brug for en snak, så skriv til tina@tkla.dk


NYHED 🔥 NYHED 🔥 NYHED 🔥 NYHED

Jeg har lavet den skønneste eksklusive VIP-meditations pakke til 350 kr. Til ALLE der ønsker at komme dybere ind i jer selv. Hvor der er mulighed for at programmere underbevidsthed gennem selvhypnose. Når vi koder og programmere vores underbevidsthed, vil din bevidsthed og underbevidst begynde at samarbejde på din livsrejse.

Meditations pakken indeholder 5 dybe, healende og transformerende meditationer, hvor du henter sjælen hjem og I smelter sammen. Åbner hjertets port og hæver dit personlige energiflow. Hvor du finder ind til din healende kraft, sundhed, ro, fred og balance og nærvær.

Min garanti – du får alle dine penge retur, hvis ikke det lever op til dine forventninger.
Du modtager meditationspakken til evig eje som mp3 filer, som kan afspilles på alle enheder.
Mobilpay på 361016 (skriv dit navn og mail), så sender jeg det direkte til din indboks.

Hvad andre får ud af mine Meditationer

Jeg syntes meditationen ”find din livsvej” er helt fantastisk og jeg slapper virkelig af når jeg hører dine meditationer. Jeg synes du har sådan en skøn og behagelig stemme at lytte til 🙏

Tusind tak for din skønne meditation. Det er spændende at vælge vej, og godt at fordybe mig i den vej jeg har valgt. Meditationen går meget dybt og jeg bliver meget varm under processen ❤️

Kære skønne Tina 🙏 Tak for denne dybe meditation. Jeg fik bekræftet mit WHY, som er formidling eller budbringer. Det har været en udfordring for mig at finde gennem årene, men ved at meditere til denne og meditationspakken jeg købte af dig, er det ligesom det hele falder “på plads. Denne meditation bringer mig dybere ind i mig.

Kære Tina tusinde tak for din fantastiske meditation. Den var meget skøn og givende at lytte til. Jeg syntes, du guider på en meget beroligende og nærværende måde. Din meditation er for mig meget visuel og jeg kunne se og forestille mig selv i forskellige situationer, hvilket også gav mig en klarhed – TAK ❤️

Årh Tina ❤️ Tusind tusind tak for dit blide skub samt troen på, at det kan komme til at virke – også for mig 🙏

Meditationen fangede min opmærksomhed, især da jeg lige er startet min egen face med større fokus på selvkærlighed. Og desvære er det ikke alle lydfiler jeg ser på YouTube der kan fange mig eller bringe mig i den tilstand hvor jeg bare arbejder med hvad enten det er ved bare at slippe fantasien, være total nærværende og til stede eller falde i søvn.

Lidt efter din lydfil var startet tænkte jeg, hummm, det er for mange krav om hvad jeg skal kunne se/ fornemme. Giver den dog lige en chance. Og så mærkede jeg min væren begynde at træde ind, lidt fantasi begynde og jeg følte mig 😵‍💫 fanget i meditation. 👍👍👍 Og så er jeg gået så dybt til søvnen.

Skal helt sikkert være din meditation jeg lytter til den næste uges tid og se hvad den åbner op for af spændende godter..🙏

Ja, jeg lader mig med glæde inspireres, motiveres og guides af andre ❤️

Hej Tina 🙏 Tusind tak for din dejlige meditation  den er så skøn og jeg mærker virkelig hvordan mit hjerte chakra det åbner sig og jeg kan vedholde energien ❤️ Det er en meditation jeg vil vende tilbage til og lave mange gange ⭐️ Måske hver dag og se hvad jeg kan udrette med den. Tak for dig og dine energier 🫶

Kære Tina ❤️
1000 tak for din dejlige meditation 🙏 jeg havde en skøn rejse, virkelig fin guidning, du har en fin stemme og musikken er perfekt
Jeg havde en oplevelse af at mit hjerte ligesom åbnede sig på midten og hver side lukkede sig op som vinger der spreder sig ud. Og mødet med lyset, først det indre i moder jord og så det højeste af det højeste. Så fantastisk ❤️❤️ Den kommer jeg til at høre igen, og igen 🥰 Bedste hilsner Annalise.

Sikke nogle skønne meditationer wow. Jeg skal da love for, at jeg kom ind og hjem i mig selv. Jeg blev bare helt rolig og fokuseret i mit indre. Nu er jeg klar til dagen. Tusind tak for dig Tina.

Dem vil jeg glæde mig MEGET til at dykke ned i. De meditationer vi fik på workshoppen er HELT fantastiske. Jeg kommer virkelig et spadestik dybere i mig selv lige nu 🙏
Jeg føler mig “lettere”, mere i nuet end nogensinde før og mere taknemmelig for alt det jeg har og det som kommer. Tak for dig.

EN FANTASTISK meditation, som jeg vil bruge meget fremover! Du giver det hele så meget mening lige nu. Det er en hel åbenbaring for mig. Tak for dig Tina

Fantastisk meditation, det var virkelig vildt, wauuuuuu. Fik det vildeste budskab, TAK

Den vildeste meditation jeg har oplevet længe, af hjertet tusind tak.

Waw en rejse du sender os på – så spændende meditation. Tak.

Fantastisk og meget smuk meditation.

Fantastisk meditation har hørt den et par gange før i dag – et af mine mål for 2023 er at meditere hver dag – hvilket er lykkes og jeg ELSKER det og mærker forskellen.

Skøn meditation, der tog mig ind i roen og dybt hjem i mig selv.

Daglig meditationer skaber for mig ro og balance.

Tak for en smuk meditation, den vil jeg lytte til flere gange så den rigtig kan rodfæste sig hos mig. Super god meditation – tak.

Det gør en kæmpe forskel at meditere dagligt! Særligt når jeg giver mig selv lang tid og er helt nærværende i meditationen og åbner op i mine chakra. Jeg visualiserer hvert chakra og mærker ind i det enkelte chakra og åbner og afbalancere. TAK for dig Tina.

Hørte din meditation med positive affirmationer her til morgen ✨✨ Fantastisk energiboost og start på dagen. Tak ♥️

Jeg har lyttet til mange meditationer, men dine er virkelig gode og din stemme er så rolig og ja bare wauw og TAK❤️

Hører ofte din meditation “rejsen hjem” for tiden, den er virkelig god og du har en vidunderlig stemme og bare en super pragtfuld meditation, som virkelig går ind og åbner mine chakra – love it. Tusind tak for dig.

Jeg er kommet igennem mine blokeringer, det begynder at strømme i mit liv. Jeg mediterer meget mere for tiden, er meget bevidst om at give slip, så noget nyt kan få plads. Tak.

Hører ofte din meditation “rejsen hjem” for tiden, den er virkelig god og du har en vidunderlig stemme og bare en super pragtfuld meditation, som virkelig går ind og åbner mine chakra – love it. Tusind tak for dig.

Jeg er meget taknemmelig for alle de gratis meditationer, som du ligger ud og som vi har glæde af. Jeg kan rigtig godt lide din stemme og oplever at du kan guide mig dybt ind i mig selv. Er særlig vild med REJSEN HJEM, taknemmelighed og morgenboost, som jeg hører dagligt.

Tak fordi du inviterede mig ind forbi din meditationsside. Både min mand og jeg har stor glæde af dine meditationer og vi hører hver dag SOV GODT, fordi det er en dejlig måde at falde i søvn på. Vi nød også meget din NYTÅRSMEDITATION, det var en god måde at afslutte og starte et nyt år på.

Er stor tilhænger og abonnere på din YouTube, hvor du ligger dine meditationerne op. Både min datter og jeg har stor glæde af dem og vi hører dem allesammen på skift. Vi mødte dig en sommer, hvor du afholdt åbne meditationer på stranden i Nordjylland. Der var så mange smukke øjeblikke i solnegangen, hvor vi mediterede guidet af dig. Håber du vil gøre det igen engang.

Tak for de mange smukke, dybe og nærværende meditationer. Jeg er vild med den musik du bruger, den hjælper meget til at komme helt ned i gear og slappe af i hele kroppen. Det føles så rart og afstressende. Tak.


Tilmeld dig min nyheds email

Du modtager gratis E-bogen “Sådan gør du drømme til virkelighed”.
Du vil løbende modtage inspiration, meditationer og andre interessante nyheder.