VIDEO TRÆNINGER

Når vi kender vores værdier, formål og vores WHY, giver livet mere mening og værdi, fordi det er langt lettere at være og gøre det, som betyder allermest for os. At tage på opdagelsesrejsen HJEM i os selv og skabe balance mellem den indre og ydre verden, er det mest transformerende vi kan gøre. Det jeg kalder for REJSEN HJEM.

Gør drømme til virkelighed gennem at inddrage kreativ struktur, hvor du tager dit indre barn i hånden og leger, eksperimentere og implementere mens du går vejen. Det er den sjoveste og letteste energi at manifestere drømmene fra, fordi du sætter du dig selv helt FRI og lader hjertes energi vise dig på vej.

Selvledelse handler om at lede sig selv gennem livets processer. Det er ikke et spørgsmål om, hvis vi bliver ramt i vores liv, men langt mere et spørgsmål om, hvordan vi takler det når vi er blevet ramt. Når vi giver andre skyld, er vi selv offer i vores liv. Tag skaberkraften hjem og gør drømmene til virkelighed.

Trives du i dit arbejde eller er du “fanget” ind af flere forskellige årsager? En ny undersøgelse viser at rigtig mange mennesker hver dag, går på arbejde uden af være glad eller trives i deres job. Når vi gør overgreb på os selv på den måde, vil det smitte af på livskvaliteten. Gør endnu flere af dine drømme til virkelighed.

Tilpas din brandingstrategi så du på en legende, let og sjov måde tiltrækker din målgruppe. Når du deler værdi ud i dit netværk og viser hvem du er, skaber du tillid og kongruens. Som selvstændig er det den værdi og de resultater som vi skaber, der afgør hvor gode vi eller vores produkter/redskaber er.


Tilmeld dig min nyheds email

Du modtager gratis E-bogen “Sådan gør du drømme til virkelighed”.
Du vil løbende modtage inspiration, meditationer og andre interessante nyheder.