WORKSHOPS

Hvert år har jeg deltagere med stor succes igennem online workshops, hvor jeg visualisere og illustrere kraftfulde mindset redskaber, på en jordnær, konkret og praksisorienteret måde. Deltagerne er selv i arbejdstøjet under workshoppen og arbejder i dybden. Læs mere om indhold og udbytte af de forskellige workshops nedenfor og kontakt mig for mere info.

SKAB DIT EGET VISIONBOARD
Visionboard er et af de mest effektive og kraftfulde redskaber vi kan anvende i vores liv, fordi det giver os mulighed for, at få den bevidste og ubevidste del af os til at samarbejde. Vores hjerne kan ikke kende forskel på fantasi og virkelighed, hvilket vi kan drage stor fordel af gennem visualiserings kraften.

Jeg arbejder indefra og ud, går vi ind gennem hjertet og åbner op til vores intuition og kreative visdom. Når vi får den bevidste og underbevidste del af os til at samarbejde, sætter vi turbo på drømmene. Husk på – at drømmene skabes i vores indre, så lad nu drømmene skabe virkeligheden for dig.

Uanset hvor meget vi prøver, kan vi ikke “regne den ud”. Når vi lærer at slippe kontrollen og overgive os i tillid til os selv, processen og det der er større end os selv, så opstår der det mange oplever som magi. På workshoppen er du selv i arbejdstøjet, jeg guider dig igennem processen trin for trin. Det betyder at du kommer i kontakt med dine drømme, finder frem til dit WHY, hvorfor gør du det du gør i dit liv. Hvad er dit formål og du ender ud med, at skabe dit eget visionboard på workshoppen.

Jeg begyndte på visionboard tilbage i 2013 og har sidenhen videreudviklet på dem, fordi jeg knækkede koden til, hvad der skulle til for at sætte turbo på drømmene og gøre dem til virkelighed. Jeg har guidet mange hundrede mennesker i visualiserings processen, da det altid er integreret i mine mindset-forløb, på kurser og uddannelse.

Din investering er 3 timer og prisen er 295 kr. inkl. moms.
For at tilmelde dig workshoppen; mobilepay på 361016, skriv dit navn og pengeflow i overførelsen. Processen starter når du er tilmeldt. Kan du ikke deltage på dagen, kan du se workshoppen på REPLAY, så mange gange du har lyst.

SÆT MÅLET 
Tag med på en indre rejse hvor jeg viser, hvordan du arbejde i dybden med dit mål, så det bliver lettere, sjovere og mere meningsfyldt for dig at gå vejen. Hvad drømmer du om at skabe, gøre eller være i dit liv? Er du klar over at der er 80% større chance, for at nå de mål vi skriver ned og arbejder i dybden med, fremfor dem vi blot ønsker os og fortæller til alle andre?

På workshoppen som foregår LIVE, illustrere jeg min egen målsætnings model for dig, som for det første er den jeg altid selv anvender til egne mål. Det er også den jeg introducere, hver gang en deltager ønsker at gøre deres drømme til virkelighed.

Målsætnings modellen skaber: Overblik. Er progressiv og handlekraftig. Er motiverende og inspirerende. Konkret, specifik og målrettet til dig. Mit ønske for dig er; at du finder frem til det mål du drømmer om at gøre til virkelighed, som vil give mening og skabe glæde i dit liv.

Jeg guider dig til at skabe en klar og tydelig handlingsplan der virker, hvor du vil være topmotiveret til at gå efter din drøm, fordi du nu ved hvad du skal gøre, for at sætte gang i processen.På workshoppen præsenterer jeg dig for GOAL MAP, hvor vi inddrager både højre og venstre hjernehalvdel, for at aktivere hele hjernes tænkning og åbne op til din kreative intelligens, din intuition og din underbevidsthed. Når vi får bevidstheden og underbevidstheden til at samarbejde, vil vi gå ud og tage den rigtige action med det rigtige mindset. Nøglen ligger gemt i at inddrage dine skjulte underbevidste kræfter.

Jeg deler mine mest effektive og kraftfulde mindset redskaber med dig og garantere at du vil være både motiveret og inspireret og have din egen handlingsplan under armen.
Mit WHY og FORMÅL er at gøre en forskel og vise vej, samtidigt med at der bliver sat handling bag, fordi bevidst handling, skaber din forvandling.

Din investering er 3 timer og prisen er 295 kr. inkl. moms.
For at tilmelde dig workshoppen; mobilepay på 361016, skriv dit navn og pengeflow i overførelsen. Processen starter når du er tilmeldt. Kan du ikke deltage på dagen, kan du se workshoppen på REPLAY, så mange gange du har lyst.

MINDSET & PENGEFLOW D. 6/3 2022 kl. 13.00-16.00
Drømmer du om at skabe pengeflow, hvor energien flyder frit og du er omgivet af rigdom? Tror du på at det kun er de udvalgte, der har mulighed for at opnå denne tilstand? Eller er du klar til at udfordre denne ”tro” og vise at det også er muligt for dig, at gøre dine drømme til virkelighed. Penge er blot energi og det er den værdi du tillægger pengene, som afgør om du har penge på kontoen eller ej. Det er dine dybeste overbevisninger der påvirker dig og dit penge-mindset! Få bevidstheden og underbevidstheden til at samarbejde, så de flytter dig i samme retning!

Tag med på en indre rejse, hvor jeg viser hvordan du arbejder i dybden med dit penge-mindset, så det bliver mere meningsfyldt, sjovere og lettere for dig at tiltrække penge i dit liv. På workshoppen illustrerer jeg dig, hvordan jeg bevidst arbejder med penge i hverdagen, så jeg har fokus på alt det penge, bidrager med i mit liv. Alle de oplevelser og drømme jeg kan gøre til virkelighed og den forskel jeg kan være med til at gøre for andre – med de penge jeg har.

Der vil være teori om: Mindset, energi og underbevidsthedens skjulte kræfter. Du kommer selv i arbejdstøjet, hvor du ændrer dine begrænsende overbevisninger, til nogle der støtter dig. Du får viden, indsigt og en forståelse omkring, hvordan arbejdet med penge, både kan være let, sjovt og energifyldt. Du vil undervejs udarbejde dit eget penge-redskab (Money-Map), som kan inddrages i din hverdag.

Der vil være masser af praktiske og kreative forslag, til ændringer i dit liv, som vil gøre en forskel så snart du implementere det i din dagligdag. Du vil gå fra workshoppen inspireret, motiveret og med en ny bevidsthed om mindset og pengeflow. Du vil opleve at begreber, teorier og praktiske øvelser, vil blive vendt på hovedet, fordi det virker.

Din investering er 3 timer og prisen er 295 kr. inkl. moms.
For at tilmelde dig workshoppen; mobilepay på 361016, skriv dit navn og pengeflow i overførelsen. Processen starter når du er tilmeldt. Kan du ikke deltage på dagen, kan du se workshoppen på REPLAY, så mange gange du har lyst. 

MEDITATIONENS KUNST
Har du lyst til at gå på opdagelse i meditation, hvor teori, praksis og øvelse sammensmelter, så det giver mening i processen. Du vil få en dyb forståelse af, hvordan vores mindset, den psykologiske tidslinje, den bevidste og ubevidste del af os hænger sammen. Alle der har interessen i at lærer at meditere eller ønsker at inddrage det mere i hverdagen, kan få noget ud af at deltage på workshoppen.

Meditationer åbner bevidstheden, når vi er opmærksomt tilstede i nuets kraft, på en iagttagende, objektiv, upartisk og ikke vurderende måde. Når vi er vidnet til vores tanker, følelser og kropslige fornemmelser. At være til stede i et helikopter-perspektiv, hvor vi er aktivt er intenst opmærksomme, nærværende og bevidste.

At være i vidne i sit eget liv til de indre processer, øger fokus og forståelse for, hvad der er på spil. Når vi iagttager vores tanker, følelser og kropslige fornemmelser, kan vi ikke samtidigt være vores tanker, følelser eller fornemmelse, fordi vi er til stede i en højere bevidsthed. Det er her vi slipper identifikationen med det, der holder os “fanget”.

Når vi åbner op til det indre og er nærværende i nuets kraft, vil vi med tiden begynde at se gentagende vaner, mønstre, strategier og begrænsende overbevisninger, som står i vejen for os, fastlåser eller forhindre os i at være, skabe eller gøre det vi drømmer om. Vi bliver i meditationsprocessen meget klogere på os selv og samspillet mellem, vores indre og ydre verden.

Ved at meditere jævnligt vil vi med øvelse, kunne få den bevidste og underbevidste del af os til at samarbejde, hvilket vil føles befriende, fordi mange ofte kommer til at modarbejde sig selv – på livets rejse.

Vi kan gennem meditation lærer at stoppe tankemylder, bekymringer eller tvangsprægede tanker. Vi kan reducere stress, depression og angst. Det er bevist at det er sundhedsfremmende, både fordi vores søvn bliver bedre og dybere og fordi der over tid, opleves mere ro, balance, fred og harmoni. Du vil blive inspireret og motiveret til at inddrage meditation mere i dit liv.

Din investering er 3 timer og prisen er 295 kr. inkl. moms.
For at tilmelde dig workshoppen; mobilepay på 361016, skriv dit navn og meditation i overførelsen. Processen starter når du er tilmeldt. Kan du ikke deltage på dagen, kan du se workshoppen på REPLAY, så mange gange du har lyst.


Magasinet LIV nr. 1/2021, klik på billederne for at gøre dem store og læsevenlige.

Tilmeld dig min nyheds email

Du modtager gratis E-bogen “Sådan gør du drømme til virkelighed”.
Du vil løbende modtage inspiration, meditationer og andre interessante nyheder.